• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud

info@klinkenberg.nl +31 (0)72 515 7754

  • Home
  • Producten
    • Chocolade en confiserie
    • Cosmetica en farmacie
    • Gastronomie en ijs
    • Bakkerij, banket en snacks
    • Petfood en snacks
    • Verpakking
  • Nieuws
  • Projecten
  • Service
  • Over ons
  • Gebruikt/beschikbaar
  • Nederlands
    • Frans
  • Home
  • Producten
    • Chocolade en confiserie
    • Cosmetica en farmacie
    • Gastronomie en ijs
    • Bakkerij, banket en snacks
    • Petfood en snacks
    • Verpakking
  • Nieuws
  • Projecten
  • Service
  • Over ons
  • Gebruikt/beschikbaar
  • Nederlands
    • Frans

Chocolate King – LCM

The Chocolate King en Choclab in Heiloo, de specialist op gebied van chocolade decoraties, zet naar grote tevredenheid over de tempereerkwaliteit en stabiliteit de LCM 50 AT tempers in voor batches en continu afname bedrijf.

Met een speciale afsluiter kan deze machine 200kg/uur chocolade naar de kuip transporteren of via een slang met een retour via de achterzijde van de afsluiter. De maximaal getempereerde afname is ca. 50-70kg/uur.

De LCM 50AT tempers worden gebruikt in continu afname en voor vorm en speciale producten in het Choclab.

Klik HIER voor de website van Choclab

https://www.klinkenberg.nl/wp-content/uploads/LCM-AT50-met-grote-triltafel.mp4

 

Klinkenberg’s Handelsonderneming (K.M.T.) BV

Herculesstraat 21
1812 PD Alkmaar
The Netherlands

info@klinkenberg.nl
+31 (0)72 515 7754

Copyright 2025 Klinkenberg’s Handelsonderneming (K.M.T.) BVSitemap

Realisatie door David Web & Media